Fordelene med en god kontinentalseng

kontinentalseng 140x200

Om det er sånn at du er på utkikk etter en ny seng er det først og fremst kvaliteten på sengen du bør fokusere på. Utseende, pris og alt annet er viktig nok, men det viktigste er at du sovner, og at du sover bra. Derfor er det viktig å prioritere og ikke minst vite hvor man skal kjøpe. Det er ikke noe alle vet like godt, og har en tendens til å velge den første sengebutikken de finner. Det kan jo potensielt sett gå bra, men det kan også gå skeis. Så det er noe man bør passe på, spesielt med tanke på at det finnes så mange forskjellige sengebutikker.

Trenger du en kontinentalseng på 140×200 cm er det mye du kan velge mellom. Vi anbefaler dog at du tar en titt på lenken vi har lagt til. Der vil du finne mye av informasjonen som du behøver, og ikke minst utvalget du er ute etter. Du vil nemlig komme til en butikk som heter Bedre Nætter, og er kanskje av de beste i landet. Om du ikke har hørt om den fra før av, er det på høy tid nå, for det er ikke bare en ekstremt høy kvalitet på sengene, men selve butikken er veldig god å handle hos. Det er vanskelig å finne en sånn kombinasjon for alt egentlig. Det er ofte det ene eller det andre, men hos Bedre Nætter virker de å ha gjort en bedre jobb enn de fleste.

Hva du finner hos Bedre Nætter

Størrelse på sengen er viktig. Det er viktig avhengig av din egen størrelse, hvor stort rommet ditt er og om du sover alene. Det er mye å tenke på sånn sett, og en kontinentalseng på 140×200 pleier å være et godt valg. Klikker du på lenken vår vil du derimot se at de har langt flere størrelser, og det viktige her er at kvaliteten er veldig god uansett. Det er ikke sånn at du nødvendigvis må kjøpe den dyreste sengen for å få en seng av høy kvalitet. Det er noe man kan se selv, og dette er et selskap som produserer sengene de selger. Det er en fin fordel å ha. 

Enda bedre er det kanskje at Bedre Nætter har fri frakt. De har også prismatch, så dersom du skulle finne deres senger billigere et annet sted på nettet, så matcher butikken prisen. Det gjør at du alltid er sikret den beste prisen mulig, noe vi vet veldig mange setter pris på.

Til slutt vil vi også nevne at Bedre Nætter har 100 dagers prøveperiode. Det betyr at når du bestiller på nett fra dem så har du over tre måneder på deg til å bestemme deg for om du vil kjøpe sengen eller ikke. Om du ikke vil det tilbyr de retur, eller å bytte fastheten på madrassen. Det er noe du finner få andre steder i Norge, og det alene gjør det verdt å ta en titt for å se hva du kan finne!